Žvakių kvapai
Kvapniosios vynuogės (vasariškas, saldus bei intensyvus sunokusių desertinių vynuogių aromatas).
VIRŠUTINĖS NATOS: citrusai, persikai, ananasas, vyšnios, rabarbaras; ŠIRDIES NATOS: pelargonijos, vilkdalgio šakniastiebiai, citrusų žiedai; PAGRINDINĖS NATOS: kašmeranas, kedras, medus.
Saldi vanilė (klasikinis, švelnus saldžios vanilės ir pačiulio aromatas).
VIRŠUTINĖS NATOS: frezija, persikas, lapų žaluma, citrinmedis; ŠIRDIES NATOS: lelija, gausiažiedis, jazminaitis, magnolija; PAGRINDINĖS NATOS: vanilės ankštys, baltas gintaras, raudonmedis, pačiulis.
Tamsi karamelė (intensyvus, saldus karamelinis aromatas).
VIRŠUTINĖS NATOS: pačiulis, cinamonas; ŠIRDIES NATOS: karamelė, vanilė, muskusas; PAGRINDINĖS NATOS: santalas, vanilė, kvapioji tuberoza.
Intriguojantys Rytai (aštrus, rytietiškas prieskonių, smilkalų ir medienos aromatas).
VIRŠUTINĖS NATOS: gvazdikėliai, citrusas, cinamonas, kalendra; ŠIRDIES NATOS: smilkalai gvajakmedis, jazminai, pakalnutės rožės; PAGRINDINĖS NATOS: agarmedis, pačiulis, medus, pušies spygliai, gintaras, muskusas.
Uogos ir vaisiai (gaivus, saldžiarūgštis vaisių ir uogų aromatas).
VIRŠUTINĖS NATOS: avietė, rabarbaras, slyva; ŠIRDIES NATOS: raudoni vaisiai, citrusai, jazminai; PAGRINDINĖS NATOS: gervuogės, braškės, citrina.
Kepti obuoliai ir cinamonas (rudens klasika - šventinis vaisių ir prieskonių aromatas).
VIRŠUTINĖS NATOS: cinamonas, kinrožė, ramunėlės; ŠIRDIES NATOS: prieskoniai, apelsinų žievelė, obuoliai; PAGRINDINĖS NATOS: cinamonas, skrudinta saldžioji ceratonija.
Medus ir kreminis santalas (prabangus, jaukumu alsuojantis medaus, kašmyro, sausmedžio ir kreminio santalo aromatas).
VIRŠUTINĖS NATOS: nektaras, frezija; ŠIRDIES NATOS: medus, kašmyras, sausmedis, mimoza; PAGRINDINĖS NATOS: kreminis santalas, vanilė, gintaras, pačiulis.
Imbieriniai sausainiai (be galo jaukus, meduolių saldumu atsiduodantis ir jau klasika tapęs žiemos švenčių kvapas).
VIRŠUTINĖS NATOS: citrinų žievelė, maltas cinamonas; ŠIRDIES NATOS: tarkuotas imbieras, žvaigždinis anyžius, gvazdikėlių pumpurai; PAGRINDINĖS NATOS: kepti sausainiai, klevų sirupas, vanilės pupelės.
Karštas vynas (saldžiai gaivus, maloniai nuteikiantis šaltojo sezono aromatas).
VIRŠUTINĖS NATOS: Valensijos apelsinas, eukalipto lapai, raudonasis vynas; ŠIRDIES NATOS: kedras, tarkuotas muskato riešutas, laukinės vyšnios; PAGRINDINĖS NATOS: žvaigždinis anyžius, cinamono žievė.
Oda ir deganti mediena (intensyvus ir vyriškas odos, dūmų, laužo aromatas, puikiai tinkantis šaltajam metų laikui).
VIRŠUTINĖS NATOS: dūmai, gvazdikėliai; ŠIRDIES NATOS: pačiulis, beržas, stirako derva, oda; PAGRINDINĖS NATOS: sausas gintaras, samanos, vanilė.
Gėlės ir žaluma (gaivus ir malonus gėlių, atogrąžų sodo bei švaros kvapas, primenantis pasivaikščiojimą gėlių laukuose).
VIRŠUTINĖS NATOS: atogrąžų sodas (žalias obuolys, persikas, ananasas, kriaušė), galbanumas, arbatos lapai, pipirmėtė, Sicilijos citrina; ŠIRDIES NATOS: hiacintas, frezija, pakalnutė, lelija, jazminas, našlaitės, apelsinų žiedai; PAGRINDINĖS NATOS: gintaras, muskusas, žibuoklių lapai, vanilė.
Agarmedis ir Palo Santo (šiltas ir prabangus, šiek tiek rytietiškas kvepalų tipo medienos aromatas su švelniu prieskoniniu šleifu).
VIRŠUTINĖS NATOS: prieskoniai; ŠIRDIES NATOS: pakalnutės, kvapiosios našlaitės; PAGRINDINĖS NATOS: agarmedis, Palo Santo mediena, oda, muskusas, santalas.