Žvakių kvapai

  • Kvapniosios vynuogės (vasariškas, saldus bei intensyvus sunokusių desertinių vynuogių aromatas).

VIRŠUTINĖS NATOS: citrusai, persikai, ananasas, vyšnios, rabarbaras; ŠIRDIES NATOS: pelargonijos, vilkdalgio šakniastiebiai, citrusų žiedai; PAGRINDINĖS NATOS: kašmeranas, kedras, medus.

 

  • Saldi vanilė (klasikinis, švelnus saldžios vanilės aromatas).

VIRŠUTINĖS NATOS: frezija, persikas, lapų žaluma, citrinmedis; ŠIRDIES NATOS: lelija, gausiažiedis, jazminaitis, magnolija; PAGRINDINĖS NATOS: vanilės ankštys, baltas gintaras, raudonmedis, pačiulis.

  • Tamsi karamelė (intensyvus, saldus karamelinis aromatas).

 VIRŠUTINĖS NATOS: pačiulis, cinamonas; ŠIRDIES NATOS: karamelė, vanilė, muskusas; PAGRINDINĖS NATOS: santalas, vanilė, kvapioji tuberoza.

  • Intriguojantys Rytai (aštrus, rytietiškas prieskonių, smilkalų ir medienos aromatas).

VIRŠUTINĖS NATOS: gvazdikėliai, citrusas, cinamonas, kalendra; ŠIRDIES NATOS: smilkalai gvajakmedis, jazminai, pakalnutės rožės; PAGRINDINĖS NATOS: agarmedis, pačiulis, medus, pušies spygliai, gintaras, muskusas.

  • Uogos ir vaisiai (gaivus, saldžiarūgštis vaisių ir uogų aromatas).

 VIRŠUTINĖS NATOS: avietė, rabarbaras, slyva; ŠIRDIES NATOS: raudoni vaisiai, citrusai, jazminai; PAGRINDINĖS NATOS: gervuogės, braškės, citrina.

  • Kepti obuoliai ir cinamonas (saldus, šventinis vaisių ir prieskonių aromatas).

VIRŠUTINĖS NATOS: cinamonas, kinrožė, ramunėlės; ŠIRDIES NATOS: prieskoniai, apelsinų žievelė, obuoliai; PAGRINDINĖS NATOS: cinamonas, skrudinta saldžioji ceratonija.

  • Medus ir kreminis santalas (prabangus, jaukumu alsuojantis medaus, kašmyro, sausmedžio ir kreminio santalo aromatas).

VIRŠUTINĖS NATOS: nektaras, frezija; ŠIRDIES NATOS: medus, kašmyras, sausmedis, mimoza; PAGRINDINĖS NATOS: kreminis santalas, vanilė, gintaras, pačiulis.